Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu se operează a noua oară. Își micșorează bustul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu se operează a noua oară. Își micșorează bustul

Oana Zăvoranu se operează a noua oară. Își micșorează bustul

Oana Zăvoranu nu mai vrea sub nicio formă să aibă bustul mare. Vedeta își face cea de-a noua operație pentru a-și micșora sânii.

La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Oana Zăvoranu a afirmat că vrea să-și opereze sânii. Vedeta își dorește să-și micșoreze bustul.

„Stăteam și mă gândeam… cred că e a 9-a operație! Am început să mă operez pentru a ajunge în punctul în care voi ajunge mâine. Este o liposucție, eu nu mai am silicoane, nu mai am plastic. Singurul botox pe care îl mai am acum este la păr. La sprâncene am avut tatuaj și mi le „detatuez”. Noi, pentru că nu am avut de lucru, ne-am pus sâni, ne-am tatuat la sprâncene, dar ajungem să ne dorim ceea ce aveam când eram naturali.

Domnișoarelor, gândiți-vă foarte bine înainte de a vă face o procedură. Din sânii mei naturali, pentru că sunt mai mari decât mi-aș dori eu, vreau să fac niște sâni mai mici.

O să lansez o nouă modă, o să-și scoată toate fetele silicoanele. Cum ne-a făcut mami cu tati! Voi avea sânii mici, fermi și naturali”, a declarat oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

 

Close
Închide
  Close