Mergi direct la conținut »
VIDEO | Oana Zăvoranu s-a lăudat cu casa ei pe rețelele sociale! Ce decorațiuni a ales pentru Crăciun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Oana Zăvoranu s-a lăudat cu casa ei pe rețelele sociale! Ce decorațiuni a ales pentru Crăciun

VIDEO | Oana Zăvoranu s-a lăudat cu casa ei pe rețelele sociale! Ce decorațiuni a ales pentru Crăciun

Oana Zăvoranu s-a lăudat cu casa ei pe rețelele sociale. Ea a împodobit-o cu luminițe de diferite culori, având în vedere că se apropie Crăciunul. Totodată, ea și-a spus și părerea despre cum sărbătoresc românii marea sărbătoare creștină.

„Nimeni nu mai pune nicio instalație… acum de ce nu aș putea spune adevărul că am schimbat zeci de instalații pentru că sunt foarte proaste și se ard și că nu este în spiritul românului să decoreze casa și exteriorul… Așa că mă pot lăuda cu cea mai frumoasă casă de Crăciun… și se mai lucrează încă? La români, spiritul Crăciunului înseamnă mâncare cât cuprinde, de parcă zici că vine sfârșitul lumii… (…)”, a scris Oana Zăvoranu.

În același comentariu, Oana Zăvoranu i-a certat pe românii care se simt rău din cauza mâncării, de sărbători.

„Păi dacă băgați în voi ca sparții și ca disperații, d-aia…”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Nimeni nu mai pune nici o instalatie…acum de ce,nu as putea spune,adevarul ca am schimbat zeci de instalatii pt ca sunt foarte proaste si se ard si ca nu este in spiritul romanului sa decoreze casa si exteriorul… Asa ca ma pot lauda cu cea mai frumoasa casa de Craciun….si se mai lucreaza inca ? La romani spiritul Craciunului inseamna mancare cat cuprinde de zici ca vine sfarsitul lumii…si dupa, sa te tii cozi la urgenta ca au mancat si ei ‘doar 45 de sarmale ,23 de carnati, 10 caltabosi si un kg de jumari….si de ce Doamne iarta-ma mi-o fi rau???? Pai ca bagati in voi ca spartii si ca disperatii ,d-aia…ca si ficatul ala cat sa duca si el,si bila, ca zici ca n-ati mai vazut mancare in viata voastra ! Cica n-au romanii bani?…ia duceti-va prin magazine si dupa mai vorbim Hai pa! Oana ??? #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #christmas #decoration #festive #lights #carols #happy

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on


CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel are deja aproape tot ce-i trebuie pentru gemene! Biberoane și cărucioare în sistem barter!


FOTO: INSTAGRAM

Close
Închide
  Close