Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Parada decolteurilor la Petrecerea VIVA! 2019. Vedetele au scăpat de inhibiții

Parada decolteurilor la Petrecerea VIVA! 2019. Vedetele au scăpat de inhibiții

Lora, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă,  Lili Sandu, Ami și Majda s-au numărat printre invitații la petrecerea VIVA! 2019, miercuri seara, 22 mai. Vedetele și-au etalat mândre decolteurile generoase, în ținute spectaculoase, la cel mai așteptat eveniment al primăverii, găzduit de Clubul Diplomatic din Capitală.

Vedetele au strălucit și și-au etalat siluetele perfecte pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2019, de miercuri seara, în ținute cu decolteuri adânci ce au atras atenția tuturor.

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, au mai fost Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan, Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea.

Oana Roman și Vica Blochina au fost printre primele vedete care au ajuns miercuri seara, la petrecerea VIVA!, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală. „Am fost prezentă la toate cele 20 de petreceri organizate de Viva. De altfel, petrecerea VIVA este un eveniment extrem de important și am fost onorată că de-alungul anilor am fost invitată la toate cele 20 de ediții”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Citește și

VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

 

 

 

Close
Închide
  Close