MENIU CAUTĂ
26 Ian. 2016 15:47

Paranghelii cu bodyguarzi. De cine se tem vedetele noastre |FOTO & VIDEO

Distribuie

Vedetele de pe plaiurile mioritice sunt păzite mai ceva ca starurile de la Hollywood. E firesc să-și dorească să fie în siguranță la cele mai importante evenimente din viața lor, dar nu de puține ori personajele din showbiz-ul autohton  au ales să-și facă nunțile sau botezurile cu o armată de bodyguarzi, de parcă se așteptau la un adevărat asediu.

Botezul fiicei lui Florin Salam, cu gărzi de corp și geamuri acoperite

Luni, Florin Salam și Roxana Dobre și-au creștinat fetița în vârstă de aproape cinci luni, pe micuța Jaqueline Maria. Cântărețul și iubita și-au dorit o petrecere fastuoasă, cu purcei la proțap. Pe malul Lacului Herăstrău, manelistul și-a ”întins” porcii și vițeii ce urmau a fi perpeliți pe terasa localului, Astfel, cu trei ore înainte de debutul petrecerii, grătarele pentru fripturi au fost aprinse de oameni aduși special pentru această misiune și, imediat fumul a împânzit exclusivista zonă.
roxana
Așa cum era de așteptat, manelistul și invitații lui au fost păziți de o mulțime de gărzi de corp. Mai mult, conștient că întreaga desfășurare a petrecerii ar putea fi urmărită pe geamurile localului, Salam a cerut acoperirea lor pentru a ține la distanță spectatorii nedoriți.

salam_w2

Horia Brenciu a ieșit pe ușa din spate a bisericii, cu gărzile după el

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au decis să se căsătorească după o relație de opt ani de zile. Artistul și-a luat maxime măsuri de siguranță, considerate de mulți chiar exagerate.

Pentru a scăpa de jurnaliști și de ochii curioșilor, mirii au angajat o armată de bodyguarzi. La ceremonie au participat doar familia și câțiva apropiați.

În mod surprinzător, el a părăsit biserica după slujbă pe ușa din spate, flancat de bodyguarzi, care l-au acoperit cu umbrele, iar Alice a plecat pe ușa din față a lăcașului sfânt, însă tot acoperită. Și în timpul petrecerii, restaurantul a fost păzit de o armată de gărzi de corp, astfel că nimeni nu a putut intra fără invitație.

Brenciu_alice

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu armata de bodyguarzi dup ei la Primărie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care s-au căsătorit civil în aprilie 2015,  au fost păziți de o grămadă de bodyguarzi la cununia lor civilă. În incinta Casei de Căsătorii a sectorului 4 au avut acces doar invitații.

cristea_nunta

În rest, toți curioșii, fanii și jurnaliștii au fost ținuți la distanță și nu au avut voie nici măcar să se apropie de miri. Mai mult, aceștia nu au avut acces nici în curtea Primăriei, care e un domeniu public, de altfel.

gabriela_cristea_tavi_clonda

 

Cristi Borcea și Alina Vidican, păziţi de 200 de bodyguarzi

Nunta lui Cristi Borcea cu Alina a fost supravegheată de 200 de bodyguarzi plătiţi să se asigure că nimic nu le strică ziua mirilor, mai ales că suporterii dinamovişti amenințaseră la momentul respectiv că vor da buzna peste ei în toiul petrecerii. Din cei 200 de paznici plătiți de mire zece au avut sarcina de a nu o scăpa din ochi pe doamna Borcea.

alina_borcea

Pe lângă cele 200 de gărzi de corp, la nunta lui Cristi Borcea și a Alinei au fost închiriate nu mai puţin de 50 de hostesse. Fetele, alese pe sprânceană, au fost aşezate în drumul invitaţilor de la parcare până la sala în care a avut loc evenimentul.

 

Connect-R, botez cu biserica păzită

Biserica Sfântul Nicolae din centrul Capitalei a fost lăcașul sfânt unde fetița lui Connect-R și a Mishei a primit taina botezului. Și pentru ca nimeni și nimic să nu întrerupă cumva marele eveniment,  locația a fost împânzitî de bodyguarzi. La ieșirea din biserică, după ce micuța a fost creștinată, gărzile de corp nu s-au dezlipit de artiști și de fetița lor.

botez_connect-r

Citește și:

Primele declarații ale lui Florin Salam, după botezul micuței Jaqueline Maria

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au căsătorit civil

Comentarii