MENIU CAUTĂ
, de Andreea Romaniuc Archip

Pasiunea secretă a cântăreței Irina Rimes. „Când nu fac muzică, gătesc. Am cam învățat totul!”

Distribuie

Irina Rimes e fidelă rădăcinilor sale nu doar prin accentul inconfundabil, ci și prin pasiunea pentru gătit. Ca majoritatea moldovencelor, gospodine desăvârșite, cântăreața stă cu plăcere la cratiță și știe să facă suficient de multe cât să se descurce, de exemplu, la "MasterChef".

În vreme ce multe femei fug de cratiță, motivând că programul încărcat le împiedică să facă mâncare, Irina Rimes susține că ei gătitul îi face plăcere. Bruneta spune că a făcut tot felul de experimente și că știe multe secrete culinare.

„Lucrez foarte mult în studio, îmi place să petrec mult timp în studio, să fac muzică, asta știu să fac, în rest, nu prea știu să fac nimic altceva, decât să gătesc. Iar când nu fac muzică, gătesc”, ne-a mărturisit ea.

Miniona cântăreață nu se rezumă la lucruri de bază, preparate pe fugă, ci se încumetă să facă mâncăruri laborioase, care necesită timp și pricepere:

„Știu să fac borș roșu, piure, tăiței cu lapte, orez cu lapte, zamă, ciorbă de perișoare, ciorbă de pui a la grec, hrișcă, varză călită, mămăligă cu brânză și smântână, friptură cu zeamă de ceapă și cu usturoi, cartofi scăzuți, fasole, tot felul de lucruri”, a completat ea. Excepție fac sarmalele și ciorba de burtă, preparate pe care încă nu s-a încumetat să le facă. „În rest, am cam învățat totul și de la mama, dar și de pe internet, scot rețeta și încep să gătesc”, a adăugat ea.

Foto: Dumitru Angelescu/Unica


Citește și: 

Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

 

 

Citește mai multe despre Irina Rimes și gatit pe Libertatea.

Comentarii