Mergi direct la conținut »
VIDEO / Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fiicei sale. “Îmi doresc să vină!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fiicei sale. “Îmi doresc să vină!”

VIDEO / Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fiicei sale. “Îmi doresc să vină!”

Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fetiței pe care o au împreună. Actrița și Marius Aciu au divorțat, dar au păstrat o relație bună, mai ales că amândoi sunt preocupați ca fiicei lor, Carla, să îi fie bine.

Paula Chirilă este foarte atașată de familia ei, prin urmare, este fericită că a reușit să convoace toți membrii în escapada pe care o plănuiește la finalul lunii viitoare.

“O să merg cu ai mei, cu fratele meu, cu nepoțeii, cu fetița mea și cu mama. O să petrecem în familie vacanța asta. Facem un tur al țării, trecem pe la munte, pe la mare, vizităm niște mănăstiri, apoi mergem pe litoral, va fi ceva cum ne-am dorit să facem de când eram mici și nu am făcut-o niciodată. Se va întâmpla la sfârșitul lui iulie și începutul lui august”, ne-a spus ea.

De dragul fiicei sale, actrița intenționează să îl ia în calcul și pe tatăl Carlei, dacă acesta va putea să fie prezent alături de ele câteva zile. “Sigur că da, o să-l invit, acum, dacă el va avea timp, bine, eu îmi doresc să vină. Dar nu știu dacă își va dori foarte tare”, a declarat, pentru Libertatea, Paula Chirilă.

Marius Aciu este prezent în viața fiicei sale

Chiar dacă Paula Chirilă și Marius Aciu și-au încheiat socotelile, amândoi sunt interesați ca fetița lor să nu aibă de suferit. “Suntem în relații OK, discutăm civilizat, comunicăm în ceea ce privește copilul, ei vorbesc în fiecare zi, adică suntem normali. Încercăm să ne refacem viețile”, a precizat actrița.

Practic, Carla îi are aproape pe ambii părinți, chiar dacă nu mai locuiesc împreună. “S-a obișnuit, nu a simțit foarte tare lipsa lui Marius, pentru că ei păstrează legătura și vorbesc la telefon în fiecare zi, se văd, tati vine tot la 2-3 săptămâni, petrec timp împreună, Carla va merge și va sta cu el. Marius este prezent în viața ei foarte mult și îmi doresc să fie așa. Nu îmi doresc să se îndepărteze deloc, m-ar durea pe mine sufletul, dacă s-ar întâmpla lucrul acesta”, a mai spus, pentru Libertatea, Paula Chirilă.


VIDEO EXCLUSIV/ Îi priește viața de femeie divorțată. Paula Chirilă: “Mă simt prețuită și frumoasă!”

Close
Închide
  Close