De Denisa Macovei,

Pauza de TV a cumințit-o pe Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu a jucat cu Alexandru Papadopol în telenovela „Numai iubirea”

Rolurile în telenovele i-au venit mănușă Oanei Zăvoranu, care nu avea nevoie de prea multe indicații pentru a intra în pielea personajului. Chiar dacă a declarat că a renunțat la marele ei vis de a deveni actriță din cauza lui Pepe, pe atunci soțul ei, se pare că modul ei de a interacționa cu cei din jur a condus la o încheiere prematură a unei cariere în domeniu. Conștientă de faptul că au fost dăți când a exagerat cu pretențiile ei sau cu atitudinea față de cei cu care lucra, Oana și-a reviziuit comportamentul. Ce-i drept, și prezența lui Alex, soțul ei, a contribuit la noua stare de spirit a Zăvorancei. Revenită de scurtă vreme pe platourile de filmare, după ce a fost distribuită în serialul aflat în lucru la Antena 1 pentru grila de toamnă, „Sacrificiul”, Oana i-a luat pe toți prin surprindere. Extrem de atentă la tot ce i se explică, drăguță cu colegii și fără nici o pretenție, bruneta mai are puțin și ia diploma de „angajatul lunii”!

Cei care interacționează cu ea și care nu au cunoscut-o personal până la această colaborare ne-au declarat că nu se așteptau nici măcar o clipă să întâlnească o Oana cu totul diferită decât cea pe care o văzuseră în ultimii ani la diverse emisiuni de tip tabloid.

Pauza de TV a cumințit-o pe Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu și-a schimbat atitudinea în ultimii ani

Distribuită tot în rol negativ

Omul care a crezut în ea prima dată și care i-a dat și acum, din nou, șansa de a-și vedea visul cu ochii este Ruxandra Ion. La 15 ani de la prima colaborare, „mama telenovelelor românești” a cooptat-o pe vedetă în noul său proiect și, până în momentul de față, se declară mulțumită de decizia luată. La rândul ei, Oana promite să nu o dezamăgească și să realizeze cel mai frumos rol de până acum. „Ruxandrei Ion îi datorez totul. Este cea care m-a descoperit și a avut încredere totală în mine, încredințându-mi rolul principal negativ în primele două telenovele românești. Am emoții pentru noul serial și mi-am propus să fac din personajul Diva – așa mă cheamă în serialul «Sacrificiul» – cel mai de succes personaj negativ de până acum”, a spus Oana Zăvoranu.

Tudor Giurgiu a dezvăluit pentru Libertatea tema următorului său film: „Masacrul de la Fântâna Albă, din 1941, când rușii au omorât aproape 3.000 de români”

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile