MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 14:02

Pepe, noi declarații despre Connect-R și Misha. Ce spune despre separarea finilor lui

Distribuie

Pepe a făcut noi declarații despre finii săi, Connect-R și Misha, despre a căror separare s-a aflat de curând.

Misha și Connect-R au fost cununați de binecunoscutul cântăreț Pepe și de soția acestuia, Raluca. Întrebat despre divorțul celor doi, despre care s-a aflat de curând, Pepe a făcut noi declarații, la postul de televiziune Antena Stars.

 

„Cu Connect-R vorbesc când considerăm noi că e bine să vorbim. Despre proiecte muzicale. Nu intrăm în detalii, nu intrăm în viața personală, pentru că, indiferent de relația de familie, fiecare decizie e luată de fiecare om în parte care e implicat.  Sunt alături și de el și de Misha, indiferent de situație.  Nu vreau să intru în detalii mai departe”, a afirmat Pepe la postul de televiziune Antena Stars.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. În data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an, însă nu a vrut să facă prea mare tam-tam pe seama vieții sale personale.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii