De Ana Maria Păsat,

Spre deosebire de prezentatoare, schimbată după primul sezon (Iulia Vântur i-a luat atunci locul Oliviei Steer, soția lui Andi Moisescu) și de juriu, care a fost primenit în câteva rânduri, orchestra de la “Dansez pentru tine” a acompaniat emisiunea de la prima până la ultima ediție.

Petre Geambașu, șeful orchestrei, e mândru, desigur, că a fost ales pentru asta și că bandul lui a ținut stindardul sus până la final, însă recunoaște că a și rămas marcat de experiența trăită. Fizic, mai ales. De aceea, exclude o nouă colaborare în televiziune.

“Nu aș mai rezista presiunii. Am fost la «Dansez pentru tine» 14 ediții. A fost o provocare foarte mare. Mi-a plăcut, dar se muncea într-un ritm infernal. Vinerea terminam epuizați. În două zile trebuiau scrise, învățate și repetate opt piese”, a declarat el pentru Libertatea.

Show-ul i-a sudat echipa

Show-ul a avut însă și beneficii asupra carierei sale. Nu numai că i-a dat ocazia să demonstreze că poate face față unui efort uriaș și că are talent la toate stilurile muzicale, dar i-a și sudat echipa, cu care a continuat apoi să lucreze și de care acum e tare mândru.

“Atunci mi s-a sudat colectivul. Am un grup de vreo 15-20 de ani, tuturor le place ce fac. Mă bazez pe fetele mele minunate, care au realizat niște performanțe incredibile”, a mai spus artistul.

În prezent, Petre Geambașu și bandul său sunt la mare căutare în rândul organizatorilor de evenimente. Cântă la o mulțime de evenimente private, dar și la nunți.

CITEȘTE ȘI:

Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre