Single-ul “RDK-te si fugi” este insotit si de un videoclip in care numeroase personalitati sustin mesajul piesei si transmit femeilor sa aiba incredere in fortele lor proprii si sa nu se lase obiectivate si supuse umilintei.
„RDK-te si fugi” este totodata imnul unei campanii initiata de Roton si sustinuta de Politia Romana si Asociatia “Necuvinte”, obiectivul principal fiind cresterea constientizarii publice asupra problemei violentei, ale carei efecte tind sa fie banalizate, mai ales din cauza expunerii media de zi cu zi.
In ultimii ani peste 16.000 de cazuri de violenta asupra femeilor au fost raportate catre stat, insa “cifra neagra”, adevarul nespus, are o proportie mult mai mare.
Romania a semnat anul trecut convenţia CoE privind prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor si a violentei domestice, insa pentru implementarea eficienta a principiilor actului, acestea din urma trebuies “graite” sau “cantate” cu voce tare in spatiul public.
Gabriel Cotabita si JerryCo sunt artistii care contribuie activ la crestererea constientizarii acestei probleme sociale, incurajand femeile sa lupte pentru o viata decenta si linistita.
Multumim pentru sustinere: Andreea Marin, Teo Trandafir, Stela Popescu, Monica Anghel, Roxana Iliescu, Anca Turcasiu, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Rucsy, Cristina Marinescu, Catalina (Lee Heart/ Radio Killer), Amna, Beatrice, Anca Sigartau, Irina Condureanu,  Andreea Antonescu, Eliza Panait, Doina Melinte, Thea Hainovitz, Anca Georgescu, precum si Angelic Studio pentru makeup si hairstyle.

 

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION