MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2018 10:41

Prima apariție la TV a Andrei. A fost invitată la emisiunea lui Teo și visa să se facă secretară

Distribuie

Prima apariție televizată a Andrei a fost la Pro TV, la emisiunea pe care Teo Trandafir o realiza la acest post de televiziune.

Prima apariție la TV a Andrei s-a produs în aprilie 2001, când era la începuturile carierei sale muzicale. Artista a apărut la emisiunea pe care Teo Trandafir o modera la Pro TV. Era roșcată pe atunci și foarte slabă.

Întrebată de teo Trandafir ce își dorea să devină, Andra a răspuns simplu: „cântăreață”.

Teo Trandafir a insistat, întrebând-o totuși ce meserie ar vrea să aleagă pentru a avea venituri sigure.

Cu accent ardelenesc, tânăra artistă de atunci răspunde:

„Păi, nu știu, m-am gândit secretară… Sau știu eu”.

„Cu dragostea o las mai moale, că sunt prea tânără și nu am timp. Și nu am timp… Păi el nu există. Păi nu pot să zic, se uită mama și tata la televizor. Nu zic”, a mentionat Andra când a fost întrebată despre dragoste”, mai preciza Andra la acea vreme.

A fost foarte greu și pentru mine la început, însă în timp am învățat să-mi stăpânesc emoțiile.  Prima oară am fost cu Costi Ioniță la Teo în emisiune. El a fost primul meu producător muzical', declara Andra într-un interviu.

Andra este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era adolescentă. Posesoarea unei voci de excepție, artista a lansat hit după hit și a reușit să cucerească publicul de toate vârstele. În plan personal, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, alături de care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton. Andra și Cătălin Măruță au doi copii: David și Eva.


Citește și: VIDEO. Ambasadorul Israelului la București: „Și România este în raza rachetelor Iranului'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii