MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 12:30

Prima imagine cu Antonia, după ce s-a spus că este din nou gravidă. “Comorile mele“

Distribuie

Prima imagine cu Antonia, după ce s-a spus că este din nou gravidă. Alex Velea a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de cele mai importante persoane din viața lui.

„Comorile mele”, a scris Alex Velea în dreptul fotografiei. În imagine, Antonia este îmbrăcată într-o rochiță lejeră, maro cu buline. Zilele trecute, mediul virtual a fost luat cu asalt de fanii curioși care au crezut că interpreta este gravidă pentru patra oară. Totul a pornit în urma unor mesaj peste de cei doi pe conturile de socializare.

Artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea în timp ce este în lenjeria intimă în camera de hotel, iar pe imagini a scris în limba engleză mesajul: ”My babys father (n.r.: Tatăl bebelușului meu)”. Cântărețul a postat pe Instagram Stories său un video cu  Antonia, alături de care a scris. ”My babys mother (n.r.: Mama bebelușului meu)”. Antonia și Alex Velea se umplu de bani împreună. Pentru conceretele la care merg în doi, suma încasată este de mii de euro.

Citește și

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu și imagine pe Libertatea.

Comentarii