„Așa vacanță lungă și frumoasă nu am mai avut de foarte mulți ani! De când? Habar nu am. Nu-mi amintesc… De fapt, nu cred că am avut niciodată așa o vacanță”, ne-a mărturisit Mihai. Deși au plecat departe de casă, Mihai și Elwira nu au simțit nevoia unei bone sau bunici care să-i ajute cu fetițele lor, Catinca și Ilinca. „Noi avem niște locuri în care ne simțim bine împreună și le vizităm aproape în fiecare an. Mergem în Italia. Avem un loc al nostru și stăm acolo ceva vreme. Nu luăm după noi bone sau bunici, suntem noi și copiii. Avem un program foarte sănătos, ne culcăm devreme, ne trezim devreme – bine, cu mici excepții -, plajă, înghețată, iar plajă, înghețată, tot mai multă înghețată”, ne-a mai spus el.

Evită să rămână singur cu fetițele lui

Chiar dacă n-are nevoie de ajutor cu copilele în vacanțe, Mihai Petre mărturisește că evită să rămână singur acasă cu Ilinca (un an) și Catinca (7 ani). Mezina e prea mică și are nevoie de toată atenția, iar asta ar însemna că fata cea mare rămâne nesupravegheată: „Se întâmplă foarte rar să rămân singur acasă cu copiii, iar cu amândoi deodată nu s-a întâmplat. Cu cea mare rămân, nu am nici o problemă. Cu cea mică, deocamdată nu. Nu sunt cel mai descurcăreț”.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Mădălina Ghenea nu se mai întoarce în România. Își învață fiica limba italiană și o pregătește pentru viața în Peninsulă

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări