Mergi direct la conținut »
Primele imagini de la Exatlon, al doilea sezon. Situația se complică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele imagini de la Exatlon, al doilea sezon. Situația se complică

Primele imagini de la Exatlon, al doilea sezon. Situația se complică

Primele imagini de la Exatlon, al doilea sezon. Cel mai asteptat show din Romania revine miercuri la Kanal D, incepand cu orele 19:30.

10 Faimoși și 10 Războinici se vor întrece pe trasee complexe, vor trăi la intensitate maxima bucuria victoriei si vor lega prietenii pentru toata viata. 20 de concurenti au plecat in Republica Dominicana pentru a trai experienta vietii lor.

„Exatlon’, show-ul fenomen care a transformat oameni obișnuiți în adevărați eroi și a readus pasiunea pentru sport și bucuria jocului în viața copiilor, începe miercuri, 29 august, la ora 19:30, și urmează să fie difuzat 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică. Cei 20 de concurenți, 10 Faimoși și 10 Războinici, se află deja în Republica Dominicană și sunt gata să treacă prin cea mai dură și, în același timp, frumoasă experiență a vieții lor. Aceștia, dar și telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize, unele care țin de detalii de producție, altele chiar de evoluția individuală, în Republica Dominicană, a fiecărui războinic sau faimos în parte.

În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, și nu în urmă SMS-urilor, ca în sezonul precedent. 10 Faimoși și 10 Războinici se aruncă într-o luptă reală, cu miză uriașă, premiul de 100.000 de euro, dar și aprecierea a milioane de oameni. În acest sezon intră adevărați campioni, pasionați de sport, oameni pregătiți fizic și psihic, determinați să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiție.

Citește și

Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase

 

Close
Închide
  Close