Mergi direct la conținut »
Solistul Carla’s Dreams, surprins fără mască, alături de o tânără model
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Solistul Carla’s Dreams, surprins fără mască, alături de o tânără model

Solistul Carla’s Dreams, surprins fără mască, alături de o tânără model

Solistul Carla’s Dreams a fost surprins alături de modelul Andra Mirona Axentoi, tânăra despre care se spune că ar avea o relație cu acesta. Cei doi s-au plimbat pe stradă nestingheriți, reușind să atragă atenția tuturor.

Andrei Țăruș, solistul de la Carlas Dreams, care a divorțat în urmă cu zece luni, după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o afaceristă de succes,  s-a afișat în văzul tuturor fără mască. Astfel că, toți au avut șansa să îl vadă altfel decât apare în concerte și pe micile ecrane.

Ambii erau îmbrăcați lejer și nu păreau deloc stingheri, scrie Cancan.ro. Cuplul nu a ieșit cu nimic în evidență, notează sursa citată.

Recent, băieții de la Carla s Dreams au vorbit despre cum arată lumea lor.

„Masca este una asumată și este una și arătată. Noi lucrăm foarte mult cu lumea din Moldova. Se înțelege că nu este o fiță, ci o poziție a nostră, în legătură cu imaginea Noi nu cerem, îi rugăm și vrem să fie respectată”, a declarat Sergiu la Antena Stars.


Citește și:

VIDEO/Viaţa neştiută a „reginei blănurilor”. Dramele prin care a trecut Flora Năstase, cândva printre cele mai bogate femei

Close
Închide
  Close