Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Principele Nicolae și mireasa lui, Alina Binder, au dispărut de la petrecere. Unde au plecat de la Cazinoul din Sinaia | FOTO

Principele Nicolae și mireasa lui, Alina Binder, au dispărut de la petrecere. Unde au plecat de la Cazinoul din Sinaia | FOTO

La scurt timp după ce au ajuns la Cazinoul din Sinaia, unde are loc petrecrea de nuntă, principele Nicolae și mireasa lui, Alina Binder, au dispărut de la locul evenimentului.

De Dana Aramă,

Duminică seara, principele Nicolae și Alina Binder se distrează la Cazinoul din Sinaia, acolo unde are loc petrecerea lor de nuntă. Însă, la scurt timp după ce au ajuns la Cazinou de la Biserica Sfântul Ilie, unde a avut loc slujba religioasă, mirii au și dispărut.

Și-au lăsat invitații, s-au urcat într-o mașină și duși au fost! Deși nuimeni nu a știut care este motivul absenței acestora, cel mai probabil mirii au mers la Castelul Peleș, pentru o ședință foto cu ei, în ziua nunții.

La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale. Însă mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

FOTO: Sorina Ionașc; Ștefan Pană


Citește și: VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close