Mergi direct la conținut »
Imagini adorabile cu prințesa Charlotte în prima zi de grădiniță. Cum a fotografiat-o Kate Middleton pe fiica sa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imagini adorabile cu prințesa Charlotte în prima zi de grădiniță. Cum a fotografiat-o Kate Middleton pe fiica sa

Imagini adorabile cu prințesa Charlotte în prima zi de grădiniță. Cum a fotografiat-o Kate Middleton pe fiica sa

Prințesa Charlotte, al doilea copil al Ducilor de Cambridge, a început grădinița, iar în prima zi, mama sa a fotografiat-o pe scările Palatului Kensington înainte de a pleca de acasă.

Fotografiile care o surprind pe Charlotte purtând o rochiță roșie, palton de aceeași culoare, un fular roz, și în spate un ghiozdan tot roz, au fost realizate chiar de Ducesa de Cambridge, iar mica prințesă este încântată să pozeze pentru mama sa.

prințesa Charlotte în prima zi de grădiniță

Fetița de doi ani, care este a patra în linia succesiunii la tron, a fost fotografiată la Palatul Kensington în această dimineață, înainte de a merge la grădinița Willcocks din apropiere.

Fotografiile au fost publicate pe Twitter alături de mesajul: „Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească două fotografii ale Prințesei Charlotte la Palatul Kensington în această dimineață.

Imaginile au fost realizate de Ducesă cu puțin timp înainte ca prințesa Charlotte să plece în prima zi la grădinița Willcocks Nursery School”.

prințesa Charlotte în prima zi de grădiniță

Haina pe care o poartă Charlotte a fost rapid identificată ca fiind un palton Razorbil burgundi de la casa Amaia, iar costul său este de 120 de lire sterline.

Fratele mai mare al lui Charlotte, Prințul George, în vârstă de patru ani, a început să meargă toamna aceasta la școala Thomas Battersea din sudul Londrei.


Citește și: Pedofilul din lift ar fi fost cunoscut drept „violatorul”. În 2012 ar mai fi mai abuzat sexual o fetiță


 

Close
Închide
  Close