Mergi direct la conținut »
Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl iubitei sale, actrița Meghan Markle
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl iubitei sale, actrița Meghan Markle

Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl iubitei sale, actrița Meghan Markle

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au o relație din ce în ce mai serioasă. Cei doi au făcut un alt pas important, respectiv Prințul l-a cunoscut pe tatăl actriței, pe Thomas Markle, în vârstă de 72 de ani, relatează Daily Mail. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de fratele vitreg al actriței.

De Ioana Vochin,

Prințul Harry s-a întâlnit cu Thomas Markle în orașul canadian Toronto, susține fratele vitreg al actriței, Thomas Markle Jr. Acesta a mărturisit și că tatăl actriței este “mândru” de relația pe care fiica sa o are, dar și că Meghan Markle și prințul Harry sunt profund îndrăgostiți.

“Tatăl meu a știut despre relație încă de la început. L-a întâlnit pe Prințul Harry în urmă cu șase luni, în Toronto”, a afirmat fratele vitreg al actriței care i-a cucerit inima unuia dintre cei mai râvniți burlaci.

De partea cealaltă, actrița ar fi cunoscut mai mulți membri ai familiei regale britanice, inclusiv pe Prințul William și pe soția sa, Kate, în timpul unei vizite în Londra, la începutul lunii decembrie. De altfel, i sursă apropiată a Familiei Regale a mărturisit că Ducesa de Cambridge  este foarte bucuroasă de povestea de dragoste dintre cei doi tineri şi de faptul că Harry a găsit o fată care pare foarte serioasă şi dornică de o relaţie de lungă durată.

Actrița și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a promova „Invictus Games”. Cei doi și-au confirmat relația abia în luna noiembrie.

Close
Închide
  Close