Mergi direct la conținut »
Palatul Buckingham a fost anunțat că Prințul Harry și Maghan Markle nu vor avea o nuntă tradițională
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Palatul Buckingham a fost anunțat că Prințul Harry și Maghan Markle nu vor avea o nuntă tradițională

Palatul Buckingham a fost anunțat că Prințul Harry și Maghan Markle nu vor avea o nuntă tradițională

Personalul Palatului Buckingham a fost informat că Prințul Harry și Maghan Markle nu vor avea o nuntă tradițională regală, scrie Daily Mail.

Potrivit publicației britanice, sâmbătă, la Buckingham palace a avut loc o întâlnire secretă în care s-a vorbit despre logodna prințului Harry cu actrița Meghan Markle și personalul a fost informat că cei doi nu vor avea o nuntă tradițională, așa cum a fost cazul prințului William, moștenitorul tronului.

O sursă din interiorul Palatului regal a spus presei că cei doi tineri vor anunța oficial logodna până la Anul Nou și că nunta va avea loc anul viitor. ”Sunt logodiți, dar mai au de rezolvat câteva detalii, cum ar fi căutarea unei locuințe în care să se retragă. Este decizia lor când vor anunța logodna și modul în care o vor face, iar Maiestatea sa este de acord cu acest lucru”, a spus sursa Daily Mail.

Palatul Kensington a refuzat să comenteze informațiile referitoare la logodna celor doi.

În ultimele zile anunțul logodnei pare inevitabil. Presa britanică și social media văd lucrurile ca certe. Casele de pariuri britanice au suspendat pariurile referitoare la o nuntă regală în 2018, iar Google o anunță deja pe Kate Middleon, ducesă de Cambridge, drept cumnata lui Meghan Markle.


Citește și: Mesajul emoționant al fiicei lui Michael Schumacher pentru tatăl său


 
 
Close
Close
Închide