Mergi direct la conținut »
Problemele cu care se confruntă Gabriela Cristea înainte de sărbători. "Eu m-am lăsat păgubașă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Problemele cu care se confruntă Gabriela Cristea înainte de sărbători. "Eu m-am lăsat păgubașă"

Problemele cu care se confruntă Gabriela Cristea înainte de sărbători. „Eu m-am lăsat păgubașă”

Gabriela Cristea a povestit care sunt problemele cu care se confruntă înaintea sărbătorilor de iarnă.

De Dana Aramă,

 

La emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la Antena Stars, Gabriela Cristea a povestit prin ce trece în aceste zile în care pregătirile pentru sărbători sunt în toi.

„Eu m-am lăsat păgubașă…Victoria încă nu știe cu Moș Crăciun, cu astea, deci pot să-i pun și în ianuarie cadoul sub brad. A luat azi prima trântă și prima gură de zăpadă. E mai fericită așa.

Mi-am luat brad de prin noiembrie, artificial și mă tot chinui de vreo 3 săptămâni să-l împodobesc. În sfârșit, mi l-am montat pe poziție, mai aveam puțin și mă urcam pe pereți. El e frumos, rupt din soare. Dar montez la el, cu culori, să-l pun, să-l zăpăcesc… Eu cred că problemele astea le întâlnești pe la toți pe acasă”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul viitor. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close