De Livia Lixandru,

După eliberare, Whats Up i-a promis iubitei că se va trata de furie mergând la un psiholog, însă nu a făcut acest lucru, după cum a declarat Alice.

„I-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că va face asta. Ne-am gândit la psiholog şi a zis că va merge, dar nu a mers încă. Dacă va fi şi el OK, poate va fi OK şi între noi’, a spus recent Alice Badea, la Antena Stars. 

Lumea showbiz-ului a fost zguduită în momentul în care Whats Up a fost ridicat de polițiști, după ce iubita lui a sunat la 112. Artistul ar fi fost violent cu femeia pentru care a divorțat de soție, iar aceasta s-a speriat și a apelat la oamenii legii.

Whats Up a fost agresiv și cu trei polițiști în momentul în care a fost ridicat și dus la secție. „Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult.

Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că Whats Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală”, a spus artistul atunci.

Citeşte şi:

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

Adriana Nedelea LA FIX: Medic specialist, fără rezidențiat terminat! Managerul Spitalului Timișoara: ”Nu este firesc. Dar trebuie să verific”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate