Mergi direct la conținut »
Propunerea primită de Mihaela Rădulescu cu câteva zile înainte să se afle că renunță la Românii au talent. Felix Baumgartner a dat-o de gol
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Propunerea primită de Mihaela Rădulescu cu câteva zile înainte să se afle că renunță la Românii au talent. Felix Baumgartner a dat-o de gol

Propunerea primită de Mihaela Rădulescu cu câteva zile înainte să se afle că renunță la Românii au talent. Felix Baumgartner a dat-o de gol

Cu doar câteva zile înainte să se afle că nu va mai face parte din juriul show-ului Românii au talent, de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a primit o propunere interesantă. Chiar iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner a dat-o de gol.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu a anunțat, zilele trecute, că părăsește emisiunea Românii au talent. Vedeta a precizat că a luat această decizie din „motive personale”. Însă, cu doar câteva zile înainte ca Mihaela Rădulescu să facă anunțul privind plecarea ei de la emisiunea difuzată de Pro TV, Felix Baumgartner, iubitul austriac al divei de la Monaco, o dădea de gol pe vedetă.

Felix Baumgartner a afirmat, într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram, că Mihaela Rădulescu a primit o propunere interesantă din partea unor sponsori generoși.
„Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită…”, a menționat Felix Baumgartner, fără a oferi, însă, mai multe detalii referitoare la propunerea primită de Mihaela Rădulescu.

 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Close
Închide
  Close