MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 08:49

Radu Vâlcan și-a pozat soția nemachiată și a făcut imaginea publică. Ce i-a spus Adela Popescu

Distribuie

Lovită de nostalgie, Adela Popescu a publicat pe contul de socializare o imagine realizată în urmă cu câțiva ani, când era roșcată și extrem de sexy, iar soțul ei a reacționat imediat și le-a arătat fanilor care este de fapt poza lui preferată.

„A publicat iubita mea pe contul ei de Instagram, astăzi, o poză cu ea. Sexy, roșcată, explozivă și machiată. Zice ea că….ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată și frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc”, a scris prezentatorul de la „Insula iubirii” în drepul imaginii.

Adela Popescu i-a dat replica în stilu-i caracteristic. „Hai, scumpeteo, de ce nu le spui că te-ai îndrăgostit de mine fix pe vremea când eram: ‘sexy, roșcată, explozivă și machiată’?!, nu ‘nemachiată și după masă’….Mă rog, una peste alta îmi place că mă minți frumos”, i-a replicat vedeta soțului ei, insinuând la glumă că acesta n-ar fi în totalitate sincer. „Ai stricat-o, ziceam și eu ceva frumos, eram bărbatul perfect”, i-a răspuns amuzat Radu Vâlcan. La sfârșitul anului trecut, Adela Popescu a născut pentru a doua oară, după cinci ore de travaliu.

Citește și

FOTOREPORTAJ/ RADET, tabloul risipei din Bucureşti. Imaginile care anunță colapsul mamutului energetic

 

Citește mai multe despre Adela Popescu și poza pe Libertatea.

Comentarii