Mergi direct la conținut »
Război deschis între Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu. "Mai am niște poșete, poate vrea să îi cumpere soției sale"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Război deschis între Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu. „Mai am niște poșete, poate vrea să îi cumpere soției sale”

Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu se află în război. Cei doi și-au transmis mesaje categorice.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu a postat mai multe anunțuri de vânzare în mediul online. Vedeta anuța că își vinde poșetele și ochelarii de firmă.

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat despre asta, lucru care a deranjat-o foarte mult pe Bianca Drăgușanu. Acesta s-a întrebat de ce face Bianca Drăgușanu acest gest și dacă nu cumva are nevoie de bani.

Potrivit wowbiz.ro, într-un live pe care l-a făcut pe Instagram, Bianca Drăgușanu i-a dat o replică acidă moderatorului de la Antena Stars.

„Dar am înțeles că am un fan, fanul meu numărul unu,  domnul Brancu, care este foarte atent la Instagramul meu. Hmm… Ce credeți?  Am auzit că aseară ar fi spus despre mine că îmi vând poșetele și ochelarii pe Instagram. Da, și ce dacă le vând? Cristian, știi de ce le vând? Pentru că am foarte mulți ochelari la fel”, a spus Bianca Drăgușanu.

„În mod special fac acest live pentru prietenul meu Cristian Brancu care îmi ține evidența la ce vând și la ce cumpăr. Am observat că este fanul meu și este atent la ce îmi cumpăr de obicei. Și mai am niște poșete, poate vrea să îi cumpere soției sale. Le vând pentru că mă plictisesc repede de ele și îmi cumpăr extrem de mult. Fac shopping în fiecare săptămâna”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

La emisiunea Agenția VIP, pe care o moderează la Antena Stars, Cristi Brancu i-a dat și el replica Biancăi Drăgușanu.

„Cea mai recentă postare a Biancăi Drăguşanu îmi este dedicată. Am spus aseară de ce ar vinde lucrurile ei. Asta îmi arată că se potriveşte cu Tristan Tate, că şi el arată portofele şi genţi de bani. Dacă ea a vrut să ne arate ochelari ne bucurăm foarte mult. Mulţumesc foarte mult, Bianca!”, a afirmat Crist Brancu.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Close
Închide
  Close