Mergi direct la conținut »
Răzvan Ciobanu n-a lăsat în urmă datorii mari. Nu-i mai dădea nimeni bani cu împrumut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Ciobanu n-a lăsat în urmă datorii mari. Nu-i mai dădea nimeni bani cu împrumut

Răzvan Ciobanu n-a lăsat în urmă datorii mari. Nu-i mai dădea nimeni bani cu împrumut

Imediat după moartea designerului au apărut speculații potrivit cărora acesta era dator-vândut la extrem de multă lume din București și nu numai. Adevărul este că de ani buni nimeni nu-i mai împrumuta lui Răzvan Ciobanu sume mari de bani, devenind persona „non grata” în cercul lui de apropiați.

De Denisa Macovei,

Răzvan Ciobanu n-a lăsat în urmă datorii mari așa cum se vehiculează

Răzvan nu mai era împrumutat de prieteni cu sume mari de bani

Deși acum ies la iveală multe datorii pe care regretatul designer le-ar fi avut către mai multe persoane, printre care și vedete, adevărul este cu totul altul. Conform surselor noastre, Răzvan Ciobanu nu mai avea de unde să ceară bani cu împrumut și, mai mult, cei care îl ajutaseră în trecut refuzau să o mai facă. În plus, apropiații care de-a lungul timpului l-au împrumutat cu diverse sume de bani se resemnaseră cu gândul că nu-și vor mai recupera banii. Aceleași surse ne-au mai declarat că, în ultimii ani, Răzvan primea sume mici de bani de la apropiați, aceștia din urmă oferindu-i sub formă de ajutor, nicidecum de împrumut,  căci erau sume care nu depășeau 200 de lei.

Răzvan Ciobanu n-a lăsat în urmă datorii mari așa cum se vehiculează

Averea lui Ciobanu era în haine și accesorii scumpe

Cumpăra materiale de la Dragonul Roșu

Singurii care ar fi putut cere acum recuperarea daunelor sunt patronii firmelor care i-au dat în avans materiale și accesorii pentru colecțiile lui de rochii. Însă și cu aceste firme Răzvan Ciobanu a încheiat de mult orice colaborare, iar în ultimii ani și cumpăra materiale din Dragonul Roșu, de la celebrele standuri chinezești, unde prețurile erau de câteva ori mai mici decât cele pe care le plătea la furnizori.


Citește și:

OPINIE | Game of Thrones dezamăgește ca viața reală și este un semnal de alarmă pentru societățile în care trăim

Close
Închide
  Close