MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2018 14:44

Reacții după ce s-a spus că Anda Adam și-ar fi lăsat fiica să bea bere pe plajă. „Știam că acea cutie…”

Distribuie

Anda Adam a fost în centrul atenției după ce într-o filmare apare alături de soțul ei și fiica lor, iar micuța a fost surprinsă în timp ce ar bea dintr-o cutie de bere.

Anda Adam este căsătorită cu Andrei Sorin. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Evelin. Cântăreața a petrecut la mare alături de partenerul ei de viață și de fiica lor. Artista a fost în centrul atenției după ce fiica sa, Evelin, a fost filmată la plajă, în apropierea părinților ei, în timp ce ducea la gură o cutie de bere.

FOTO: wowbiz.ro

FOTO: wowbiz.ro

FOTO: wowbiz.ro

FOTO: wowbiz.ro

Partenerul de viață al Andei Adam a explicat, pentru wowbiz.ro, ce s-a întâmplat de fapt.

  ”Cutia era goală. Goală! Dacă ar fi fost plină nu ar fi stat acolo. Eu am băut o bere și am uitat să arunc cutia goală la coș. Știam că acea cutie este goală și nu prezintă niciun pericol pentru fetița noastră, așa că am stat liniștiți.
 
 Pe de altă parte, dacă lăsăm lucrurile serioase la o parte, trebuie să știți că orice fetiță își bagă degetele în berea tatălui…
 
 Așa că gestul lui Evelin este firesc. Toți copiii fac așa, important este ca noi, părinții, să fim atenți și să nu lăsăm anumite lucruri la îndemână lor”, a declarat soțul Andei Adam, Sorin Andrei.


Citește și:  CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare


 

Citește mai multe despre Sorin ANdrei, bautura, bere, mare și plaja pe Libertatea.

Comentarii