Mergi direct la conținut »
Reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a fost surprins sărutându-se cu o blondă celebră. „Dumnezeule mare!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a fost surprins sărutându-se cu o blondă celebră. „Dumnezeule mare!”

Reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a fost surprins sărutându-se cu o blondă celebră. „Dumnezeule mare!”

Zilele trecute, Cătălin Scărlătescu și cântăreața Maria Andria au fost sărutându-se, iar acum juratul de la Antena 1 a explicat ce fel de relație are cu blonda celebră.

Invitată în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Maria Andria a avut o reacție neașteptată. A negat orice fel de legătură între ea și celebrul chef, iar la un moment dat a părăsit platoul. În cele din urmă, aceasta a revenit în platou, alături de Brancu și Majda, atunci când Scărlătescu a avut o intervenție telefonică.

„Ce-am făcut, domne? De ce plânge? Ne-am pupat pe obraz, prietenește. Stai să văd și eu imaginile. Uite, vezi că mă pupă pe obraz. Ea a fost la noi la emisiune și colegii mei atunci ne-au lăsat în platou singuri. Ea s-a întors în România și ne-am întâlnit, a fost o lansare de trei vinuri și atâta tot. Vă rog frumos, calm. Ea fumează și gata, m-a pupat pe nas. Ce s-a întâmplat, Dumnezeule mare? Maria, calm. E o fată extraordinar de drăguță și de plăcută”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu,  la Agenția Vip.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close