MENIU CAUTĂ

VIDEO / Reacția soției unui sportiv celebru când a aflat că soțul ei a s-a culcat cu 340 de femei

Distribuie

Soția fostului baschetbalist din NBA, Jason Maxiell, a aflat în timp ce se afla într-un interviu televizat că soțul ei a înșelat-o cu peste 50 de femei de-a lungul căsniciei lor. Ulterior, el a mărturisit că s-a culcat cu 341 de femei în viața lui, scrie Daily Mail.

Jason Maxiell, jucătorul de baschet retras, care a făcut carieră pentru Detroit Pistons, a șocat telespectatorii când a mărturisit în direct la emisiunea Fix My Life că a întreținut relații sexuale cu 341 de femei în viața lui, iar soția sa, Brandi, a părăsit în lacrimi încăperea în care se ținea interviul când a aflat aceste lucruri.

Spunând despre soțul ei că este „dezgustător”, Brandi a declarat că ea știa că iubitul ei, cu care este împreună încă din liceu, a avut doar opt relații extraconjugale.


Baschetbalistul în vârstă de 35 de ani a mărturisit într-un interviu acordat jurnalistei Iyanla Vanzant că s-a culcat cu „peste 50 de femei” în cei nouă ani de când este căsătorit cu Brandi. Alături de el în timpul interviului stătea chiar soția sa, care, în ciuda faptului că era conștientă de faptul că Maxiell i-a fost infidel, când a aflat cât de multe au fost cele cu care a fost înșelată a izbucnit în lacrimi, și-a strâns lucrurile și a părăsit încăperea.

Vorbind ulterior singur cu realizatoarea emisiunii, sportivul a declarat că în total, de-a lungul vieții sale a avut 341 de partenere. El a ținut, însă, să menționeze că nu este dependent de sex, fiind consultat psihologic în acest sens.

Nu se știe dacă cei doi s-au despărțit după momentul în care Brandi a aflat adevărul despre viața amoroasă a soțului ei. Ea a declarat, însă, că acum se focalizează pe a fi un părinte bun pentru fiul ei Jason Maxiell Jr, în vârstă de șase ani.


Citește și: Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


Citește mai multe despre inselat pe Libertatea.

Comentarii