MENIU CAUTĂ

Replica lui Donald Trump pentru Meryl Streep, după ce vedeta l-a criticat: „Este una dintre cele mai supraevaluate actrițe”

Distribuie

Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, după ce actrița l-a criticat pe acesta în timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017. Președintele-ales al SUA a afirmat că actriţa este ”o partizană a lui Hillary”, relatează The Independent.

Donald Trump a răspuns criticilor aduse de Meryl Streep într-un scurt interviu acordat publicației The New York Times. Viitorul lider de la Casa Albă a afirmat că nu a urmărit discursul legendarei actrițe americane, însă nu este ”deloc surprins” că a fost criticat de ”oamenii liberali din lumea filmului”. El a adăugat că Meryl Streep, în vârstă de 67 de ani, este ”o partizană a lui Hillary”

Ulterior, el și-a continuat criticile la adresa actriței, prin intermediul unor mesaje pe Twitter, rețeaua de socializare de unde lansează adesea atacuri.

În cele trei mesaje, Donald Trump a spus că renumita artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, ”o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos”, care l-a ”atacat” fără niciun motiv pe baza unor afirmaţii nefondate, potrivit cărora el ar fi ridiculizat un reporter cu handicap fizic.

”Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood, nu mă cunoaşte, dar m-a atacat noaptea trecută la Globurile de Aur.

Este o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos. Pentru a 100-a oară, nu mi-am bătut joc niciodată de un reporter cu dizabilităţi (nu aş face niciodată aşa ceva), ci pur şi simplu i-am arătat…

… atitudinea de «servilism», după ce el a modificat complet o ştire veche de 16 ani pe care o scrisese pentru a mă face pe mine să am o imagine proastă în presă. Încă o dată, e vorba de acea mass-media necinstită”, a scris magnatul american devenit politician.

În cadrul galei Globurile de Aur, Meryl Streep, care a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră, a susținut un discurs emoționant, în care l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump, fără să-i pronunțe numele. Vedeta americană a afirmat că acesta ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

”Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a adăugat Meryl Streep.

”Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”, a mai spus vedeta americană.

Citește și:

Citește mai multe despre Donald Trump, Meryl Streep, Globul de Aur și globurile de aur pe Libertatea.

Comentarii