MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2012 20:22 , de Geo Berciu

RIHANNA E PE MOARTE?! Are ficatul făcut praf din cauza alcoolului! „Poate să moară mâine”, spun doctorii

Distribuie

O apropiată a cântăreţei a povestit pentru National Enquirer că ficatul acesteia este grav afectat de alcoolul consumat în exces, motiv pentru care s-ar putea alege cu probleme serioase de sănătate.

Excesul de alcool, petrecerile dese şi lipsa de odihnă au și trimis-o în spital recent, unde a fost perfuzată și diagnosticată cu deshidratare și epuizare.

O sursă apropiată divei a mărturisit că aceasta are ficatul intoxicat din cauza băuturilor alcoolice pe care le amestecă de-a valma şi în mari cantităţi.
SEXTAPE! Rihanna, într-un FILM PORNO? Iată imaginea care a ŞOCAT internetul

Aceste dezvăluiri vin după ce, în urmă cu 10 zile, Rihanna, care a acuzat simptome de epuizare şi deshidratare, a fost internată într-o clinică din Statele Unite.

Rihanna a postat ulterior pe Twitter o fotografie care o înfăţişează cu o perfuzie în braţ. Pentru a-şi linişti fanii, artista a postat apoi o altă fotografie peTwitter, pozând în faţa avionului, pe pista de decolare.
Rihanna se comportă ca un BĂRBAT ahtiat după SEX! A pipăit stripteuze și le-a băgat bani la sutien

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.
Citeşte şi:Fără photoshop E DEZASTRU! Ţi se face rău când vezi ce bube şi coşuri are Rihanna pe faţă!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii