Mergi direct la conținut »
Rita Mureșan, mesaj de suflet pentu tatăl său. "A fost, este și va rămâne cel mai frumos bărbat din lume"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rita Mureșan, mesaj de suflet pentu tatăl său. "A fost, este și va rămâne cel mai frumos bărbat din lume"

Rita Mureșan, mesaj de suflet pentu tatăl său. „A fost, este și va rămâne cel mai frumos bărbat din lume”

Creatoarea de modă Rita Mureșan l-a aniversat pe tatăl ei, ocazie cu care vedeta a transmis un mesaj extrem de frumos pe contul său de socializare.

Rita Mureșan are o relație cu totul specială cu tatăl ei. Mama vedetei a încetat din viață noiembrie 2013.

De ziua de naștere a tatălui său, creatoarea de modă i-a făcut acestuia urări publice, pe o rețea de socializare.

„Azi e ziua tăticului meu! Nici nu contează câți ani împlinește! Pentru mine a fost, este și va rămâne mereu cel mai frumos bărbat din lume! Te iubesc până la cer și înapoi, tati, așa cum îți spuneam când eram mică! Noi toate îți urăm sănătate și zile frumoase alături de noi! La mulți ani, Danu! ❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Rita Mureșan cu ocazia aniversării tatălui ei.

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Close
Închide
  Close