De Andreea Ciocanel,

Florina a devenit cunoscută când s-au dat publicităţii numele femeilor care luau parte la petrecerile deocheate organizate de Berlusconi în reşedinţele sale.
Şi ea, şi celelalte două românce frumoase de pe listă, Ioana Vişan şi Claudia Amarghioalei, au negat participarea la orgiile fostului premier italian, însă apoi au apărut poze cu Florina părăsind reşedinţa controversatului politician…
Acum, că scandalul e stins, Marincea scoate din nou capul în lume. Frumoasa româncă a acordat un interviu unei publicaţii italiene, în care vorbeşte despre planurile ei.
A mărturisit că şi-a schimbat complet viaţa, a studiat designul vestimentar şi a devenit femeie de afaceri, iar acum intenţionează să-şi deschidă un butic în Anglia.
Ţinteşte şi televiziunea
“Moda a fost dintotdeauna marea mea pasiune, de aceea voi deschide în curând un magazin la Londra, cu propria mea colecţie de haine, dar şi cu alte branduri. Apoi o să-mi încerc norocul şi în domeniul alimentar, cu produse organice”, a declarat tânăra.
Florina susţine că şi-a lăsat în urmă trecutul tumultuos şi nu mai vrea să fie în centrul atenţiei sau în preajma celebrităţilor.
“Prefer să ies la o cafea cu prietenii mei, măcar sunt sinceri”, a punctat ea. Totuşi, discreţia nu se “pupă” cu un alt plan al româncei, acela de a reveni la TV. Înainte de scandalul sexual, Marincea s-a făcut cunoscută prin participarea la unul din cele mai vizionate show-uri de televiziune din Italia, “Frumoasa şi tocilarul”.

S-a iubit cu «regele imobiliarelor» din «Cizmă»

Frumoasa româncă Florina Marincea are în palmares mai multe relaţii cu bărbaţi celebri. Printre cei care i-au trecut prin pat se numără şi miliardarul italian Stefano Ricucci, supranumit “regele imobiliarelor”, cu care bucureşteanca s-a iubit în 2010. Ricucci a părăsit- o după ce presa italiană a scris că românca l-ar fi înşelat.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare