MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 20:52

Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „Era să mă bage după gratii. M-am trezit cu consilierul prezidențial la ușă”

Distribuie

Rona Hartner a vorbit, luni, despre zvonurile conform cărora ea ar fi avut o idilă cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu. Artista a povestit că scandalul în care a fost implicată în anii 90' a început după ce Vadim Tudor a primit un jurnal făcut de prietena ei cea mai bună. 

Invitată la emisiunea Click! TV Live, Rona Hartner a spus că ea nu l-a întâlnit niciodată pe Emil Constantinescu și că tot ce s-a întâmplat atunci a fost un scenariu, potrivit click.ro.

„Hai să-ți spun care e faza, lumea și-a dat seama că a fost totul un scenariu. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris, era o regizoare. Nu știu cine l-a scris, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau niște chestii atât de personale. Era să mă bage în r***t, era să mă bage după gratii”, a spus Rona.

Ea a declarat că Emil Constantinescu nu a amenințat-o, dar că „s-a trezit cu consilierul prezidențial la ușă”. Artista mai spune că ea se afla în Franța când a izbucnit scandalul și că Vadim a „picat în capacana” prietenei ei care i-a vândut un jurnal inventat.

Recent, Rona Hartner a anunțat că se căsătorește cu francezul Herve. Ea a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya.


Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii