De Andrei Crăițoiu,

„Cu regret profund vă anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am căutat mai multe opțiuni alternative pentru a permite concursului să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa, dar și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participanți, European Broadcasting Union (EBU) a luat decizia dificilă de a nu continua evenimentul așa cum era planificat. Suntem extrem de triști că nu mai poate avea loc în luna mai! Solicităm răbdare și mulțumim membrilor care au muncit atât de mult pentru acest eveniment”, a fost anunțul făcut astăzi, după prânz de organizatorii show-ului din Olanda.

Potrivit comunicatului, organizatorii se gândesc la o ediţie 2021 tot la Rotterdam, cu 41 de reprezentanţi care urmau să participe la ediţia din acest an.

Roxen nu mai merge în Olanda

România trebuia să fie reprezentantă de Roxen cu „Alcohol You”, melodia obţinând punctaj maxim atât la votul juriului, cât şi la cel al publicului, la Finala Naţională Eurovision desfăşurată la Buzău. “«Alcohol You» este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei! Îmi doresc ca melodia să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate”, spunea Roxen imediat după show.

200.000 de euro a costat finala din România

Eveniment pentru care primăria Buzău a scos 200.000 de euro din conturi pentru organizarea finalei, chiar dacă mai mulți consilieri ai opoției s-au opus. „Consider că suma nu este deloc foarte mare pentru un eveniment așa de important cum este Eurovisionul. Am aprobat suma de 200.000 de euro din bugetul nostru. De ce am aprobat suma? Pentru că Eurovision e un concurs cu o reprezentare internațională…”, a dezvăluit, la vremea respectivă, în exclusivitate pentru Libertatea, primarul de Buzău, Constantin Toma.

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”
Recomandări

Cu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”

 

A ieșit cu scandal: „Opriți acest jaf din TVR!”

Vă reamintim că în acest an TVR a decis să încredințeze direct alegerea vocii României celor de la Global Records, o casă privată de discuri.

„De-alungul timpului eu am atras atenția despre problemele existente în TVR! Este o risipă incredibilă în Televiziunea Română. Iar totul pleacă din fruntea postului public de la președintele-director general și Consiliul Director. TVR-ul a ajuns că fie un sifon al banului public! Opriți acest jaf din TVR! E o târla fără stăpân, nu se poate așa ceva!”, a declarat deputatul Gigel Știrbu, membru PNL, președintele Comisiei pentru Cultură din Parlamentul României.

Citeşte şi:

O pacientă de 33 de ani care s-a vindecat de coronavirus, despre lumini și umbre la Spitalul Babeș din Timișoara

Teatrele și actorii români oferă spectacole pe net. Ce spectacole și cum le poți vedea

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur