Mergi direct la conținut »
FOTO | Ryan Reynolds și Blake Lively așteaptă cel de-al treilea copil. Actrița a dezvăluit că este gravidă pe covorul roșu
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | Ryan Reynolds și Blake Lively așteaptă cel de-al treilea copil. Actrița a dezvăluit că este gravidă pe covorul roșu

FOTO | Ryan Reynolds și Blake Lively așteaptă cel de-al treilea copil. Actrița a dezvăluit că este gravidă pe covorul roșu

Blake Lively a dezvăluit că este gravidă din nou atunci când a călcat pe covorul roșu la premiera filmului "Pokemon Detective Pikachu", care a avut loc la New York. Actrița mai are doi copii cu Ryan Reynolds, o fetiță de 4 ani și una de 2 ani. 

De Andreea Radu,

Actrița cunoscută pentru rolul ei din serialul „Gossip Girl” și-a făcut apariția la premiera filmului într-o rochie care i-a lăsat burtica de gravidă la vedere. Cuplul a ținut sarcina ascunsă de ochii lumii până în acest moment, potrivit people.com.

Blake Lively și Ryan Reynolds, la premiera filmului „Pokemon Detective Pikachu” care a avut loc pe 2 mai la New York

Blake Lively, în vârstă de 31 de ani, și Ryan Reynolds, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în anul 2012. Actorii locuiesc într-o casă confortabilă în afara Hollywood-ului, în Bedford, New York.

Ambii au o carieră de succes, dar focusul lor este familia, așa cum a dezvăluit recent Reynolds. „Eu şi Blake nu facem filme în același timp. Dacă ea ar face un film în Thailanda și eu unul în Vancouver, nu ne-am vedea niciodată. Noi funcționăm ca un tot unitar și asta ne ajută enorm. Copiii stau cu noi mereu, așa că nu contează dacă suntem în Utah, New York sau Spania”, a mărturisit actorul din „Deadpool”.

Cei doi actori mai au doi copii împreună, o fetiță de 4 ani și una de 2 ani.

Recent, Ryan Reynolds a fost plasat de Variety pe primul loc în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2019. El a primit  27 de milioane de dolari pentru prezenţa în filmul „Six Underground”, o producţie Netflix care nu are încă o dată de lansare.

Foto: Northfoto


 

Aylin Cadâr, Tania Popa și Anca Sigartău împart aceeași cabină la teatru. Cum se machiază 3 actrițe la două oglinzi


 

 

 

 
 
Close
Close
Închide