De Adrian Văduva,

Cei doi îşi dispută în tribunale un autoturism Citroen C4 Picasso, aproximativ 100 de mii de lei în conturi, poliţa de asigurare, drepturi de proprietate intelectuală, un apartament de două camere în capitală şi trei imobile în comuna Copalnic-Mănăştur (Maramureş); o căsuţă construită în 1939, o fâşneaţă de 1.865 de metri pătraţi şi un teren arabil de 3.240 de metri pătraţi, conform evz. Chiar dacă atât autoturismul cât şi apartamentul au fost achiţionate de actor în timpul căsătoriei cu Catrinel Dumitrescu, Dan-Mihai cere să primească atât o sumă de bani după ce se va face o expertiză care să stabilească valoarea celor două bunuri cât şi alţi bani pentru că ar fi fost împiedicat să-şi exercite atributul folosinţei asupra acestora conform cotei pe care o deţine. În plus, el solicită imobilele din Maramureş.
„După decesul tatălui meu, Catrinel Dumitrescu a rămas să locuiască în apartamentul aflat în prezent în litigiu, subsemnatul nemaiavând acces. Totodată, aceasta a folosit si autoturismul indicat mai sus tot în mod exclusiv, subsemnatul neputând beneficia de folosinţa cotei mele din aceste bunuri ale tatălui meu. Deşi am o cotă de 3/8 din apartament, nu pot să-mi exercit atributul folosinţei asupra bunurilor, astfel că pârâta urmează să-mi achite contravaloarea lipsei de folosinţă a bunurilor pe toată perioada, de la decesul tatălui meu şi până la sistarea stării de indiviziune”, scrie în plângerea lui , Dan-Mihai Hossu, conform sursei citate.
La rândul său, Catrinel Dumitrescu a depus o cerere prin care solicită ca partajul în ceea ce priveşte banii, poliţa şi drepturile de autor să se judece separat. Totodată, fosta soţie a lui Emil Hoss solicită respingerea cererii lui Dan-Mihai Hossu pentru a-i plătit despăgubiri pentru că locuieşte în casa pe care a plătit-o împreună cu artistul. În ceea ce priveşte folosirea apartamentului si a automobilului, actriţa spune că legea îi conferă acest drept conform prevederilor Noului Cod Civil (al soţului supravieţuitor).
Emil Hossu  a decedat la vâsta de 70 de ani, pe 25 ianuarie 2012, în cabina de la Teatrul Notarra, cu câteva minute înainte să urce pe scenă.
Dan-Mihai Hossu este fiul actorului din prima căsătorie cu violonista Anca Hossu.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism