Mergi direct la conținut »
Scrisoarea emoționantă a fratelui lui Leo Iorga la o săptămână de la moartea artistului Galerie foto
12imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scrisoarea emoționantă a fratelui lui Leo Iorga la o săptămână de la moartea artistului

Scrisoarea emoționantă a fratelui lui Leo Iorga la o săptămână de la moartea artistului

Fratele regretatului muzician Leo Iorga a publicat o scrisoare emoționantă în mediul online, la o săptămână după dispariția acestuia.

De Daria Maria Diaconu,

Cristi Iorga, fratele regretatului cântăreţ Leo Iorga, a compus o poezie emoţionantă făcută din titlurile melodiilor cântate de artist de-a lungul anilor.

Cristi Iorga a numit textul publicat în mediul online „Scrisoare telegrafică către fratele meu”:

„E “Toamnă în sufletul meu”, aș vrea să te rog “S[ăte gândești la mine”. Mă plimb precum „Hoinarul“ prin „Ploaia care cade” pe „Străzile pustii“.
Mă gândesc “Singur în noapte“ să scriu o „Scrisoare“ care să cuprindă “Dragostea mea” pentru ține chiar și “După ani și ani”, în care să spun la final “Iartă-mă”.
“În fiecare zi”, amintindu-mi “Chipul tău” privind “Brigadierii” spunând „Povestiri din gară“ din care întrebarea “Cine-i vinovat” pentru “Trenul pierdut” îmi provoacă din nou “O altă tăcere”.
M-ai învățat să “Nu mă întorc din drum“ și mi-ai spus „Cheamă un înger“ în ‚Zilele“ când „Ploaia“ îți va cuprinde ochii. Deși este „Înca o zi fără tine“ „Cu lumina ta“ voi trăi toată viața.
“Prea mici sunt cuvintele” să îți pot mulțumi pentru tot ce m-ai învățat dragul meu Lila.

“Mereu te voi iubi”. Fratele tău Cristi”.

Leo Iorga a murit în data de 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Acesta se lupta de opt ani cu o boală cumpălită, cancerul. Leo Iorga a fost înmormântat în data de 5 noiembrie la Cimitirul Bellu din Capitală.

Close
Închide
  Close