Mergi direct la conținut »
Scrisoarea lui Victor Slav pentru fiica lui. A impresionat pe toată lumea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scrisoarea lui Victor Slav pentru fiica lui. A impresionat pe toată lumea

Scrisoarea lui Victor Slav pentru fiica lui. A impresionat pe toată lumea

Victor Slav a emoționat pe toată lumea cu un mesaj pe care l-a scris pentru fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Prezentatorul de televiziune Victor Slav este foarte atașat de fiica sa, Sofia Natalia, chiar dacă s-a despărțit de mama acesteia, Bianca Drăgușanu. Victor Slav profită de orice moment liber pentru a-l petrece în compania fetiței lui și a Biancăi Drăgușanu. Luni, prezentatorul de televiziune a emoționat pe toată lumea cu o fotografie postată pe Instagram, fotografie pe care este cris un mesaj pentru fetița lui.

De Dana Aramă,

„Către fiica mea. Să nu uiți niciodată că te iubesc. Viața e făcută din momente bune și momente grele. Învață din tot ce poți. Fii femeia care știu că poți fi”, este mesajul respectiv.


„Ce frumos, bravo Victor! Ai o fetiță minunată”, „Sper să învețe de la tine și să urmeze exemplul tău. Vă doresc succes în a reuși să devină o femeie inteligentă, independentă, puternică”, „Ce cuvinte frumoase!”, i-au transmis cățiva dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.
Cu toate acestea, au existat și internauți care l-au criticat aspru pe Victor Slav:

„Acum te dai un tată responsabil, dar când ai avut fetele lângă tine ai uitat acest lucru, nu ai mai pus poze cu fetița ta nici de Crăciun, ai fost plecat cu prietenii din țară, așa de mult ți-ai iubit familia… Bianca este o femeie puternică, muncitoare, frumoasă și nu ai știut să o ții lângă tine. Bianca și-a oferit casa ei, și-a dăruit un copil, ea nu a dorit nimic de la tine decât iubire și protecție. Nici de 8 martie nu i-ai luat flori, spunând că are prea multe, că a fost ziua ei pe 6 martie. Tu ești principalul vinovat în această despărțire și nu te mai victimiza”.

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Close
Închide
  Close