MENIU CAUTĂ

Se vehiculează numele câștigătorului Ferma 2019. Ce surpriză!

Distribuie

Se vehiculează deja numele marelui câștigător Ferma 2019.  În concurs au intrat 18 concurenți, însă doar unul s-a dovedit a fi cel mai puternic.

Se pare că Marius Crăciun a câștigat Ferma 2019, potrivit cancan.ro. Din informațiile apărute în presă, se pare că tânărul a intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, iar în final luptătorul a pierdut în fața lui Marius Crăciun.

Cine e Marius Crăciun de la Ferma 2019

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. Nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună și își propune ca acum să îi ajute mai mult. Este un tânăr optimist și hotărât.

Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme, după două luni de stat la Ferma, iar acum urmează un regim alimentar, pentru a ajunge la greutatea sa optimă. În prezent, luptătorul are aceeași greutate pe care o avea în 2006, la debutul său în K1.

Citește și

Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

Comentarii