MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2013 17:46 , de Simona Josan

SECRETUL GIULIEI! Este O CÂNTĂREAŢĂ ÎN VOGĂ, dar ştii care este, de fapt, MESERIA EI? Vei FI SURPRINS!

Distribuie

Giulia a participat la Kiss FM, la campania Face to Facebook, în cadrul căreia o vedetă răspunde întrebărilor fanilor de pe site-ul de socializare. Cântăreaţa le-a spus ascultătorilor Kiss FM că şi-ar dori să profeseze ca psiholog.
„Pregătesc împreună cu prietenii mei de la HaHaHa Production foarte multe surprize pentru viitorul meu album. Cred că vor fi câteva colaborări cel putin surprinzătoare!”, a dezvăluit Giulia fanilor, invitată de Andreea Remeţan în studioul Kiss FM.
Artista a fost întrebată dacă şi-ar fi dorit şi o altă carieră în afara celei muzicale. „Mi-aş dori foarte mult ca la un moment dat să profesez ca psiholog, pentru că de fapt asta este meseria mea de bază”, a răspuns ea.
Cântăreaţa le-a mai spus ascultătorilor Kiss FM că secretul frumuseţii ei este alimentaţia sănătoasă.
„Mi-aş dori eu să mai am 20 de ani, dar cred că orice vârstă are frumuseţea ei… Secretul meu este o alimentaţie sănătoasă şi cât mai multa odihnă. Încerc să ţin un regim alimentar. Nu ştiu cât îmi reuşeşte, pentru că, atunci când îmi este poftă de ceva, gust… Şi ajung la sală măcar o dată pe săptămână. În rest, exerciţii prin casă cu Antonia”, a mărturisit Giulia.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii