Mergi direct la conținut »
Serghei Mizil o face praf pe Brigitte Sfăt, după aparițiile de la Ferma. „Se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Serghei Mizil o face praf pe Brigitte Sfăt, după aparițiile de la Ferma. „Se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea”

Serghei Mizil o face praf pe Brigitte Sfăt, după aparițiile de la Ferma. „Se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea”

Imaginile cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în timp ce se sărută la „Ferma” i-au șocat pe apropiați, mai ales că cei doi erau implicați în relații cu alte persoane, înainte de participarea la show.

Brigitte Sfăt a fost dur criticată  de Serghei Mizil, care nu s-a abținut să facă aluzii la perioada în care vedeta a făcut doi ani și șapte luni de închisoare, după ce a fost acuzată de instigare la sechestrare de persoane.

„Până să fie cu Ilie Năstase ai auzit de Brigitte? Așa se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea! S-a mai auzit pe la pușcărie de ea! Și Bianca Drăgușanu a rezistat pe scandaluri! Pe termen lung, toate și-au făcut bani pe chestia asta! E mirajul televiziunii” , a declarat Serghei Mizil în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„La ea, prestația e nasoală, n-ai ce să-i faci” , a spus și Dan Capatos, prezent la rândul său în platoul emisiunii,  „O respect cum poate să arate la vârsta asta! Pătrățelele nu le face domnul doctor, lăsați!” , a mai declarat Serghei Mizil.

După ce s-au tachinat câteva zile, Florin Pastramă și Brigitte și-au dat frâu liber pasiunii și nu au mai ținut cont de nimic. În ediția de joi seara, 21 martie, cei doi au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur. De altfel, imaginilie incendiare cu cei doi vor continua și marți, 26 martie, când ceilalți concurenți își vor spune părerea cu privire la idila dintre cei doi. „Pe bune? Bro, nu îmi vine să cred așa ceva”, spune Cătălin Moroșanu.

Citește și

DNA l-a chemat să le arate procurorilor „împărțirea la 3” pe Claudiu Georgescu, cel surprins de Libertatea când cerea șpagă din fonduri europene

Close
Închide
  Close