Mergi direct la conținut »
Sfatul lui Dan Bittman pentru fiul cel mare. „În primul rând, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sfatul lui Dan Bittman pentru fiul cel mare. „În primul rând, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize”

Sfatul lui Dan Bittman pentru fiul cel mare. „În primul rând, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize”

Dan Bittman și fiul cel mare au o relație specială, iar artistul a mărturisit ce sfat important i-a dat lui Alex, în privința iubitei lui, pe care acesta a și cunoscut-o recent.

Alex și iubita lui nu s-au mutat încă împreună, după cum spune tatăl lui. „Încă nu, dar mai vin pe la noi pe acasă, mai merge şi el la ea. Am cunoscut-o. Cu mine se poartă mai cu mănuşi. I-am zis, în primul rând, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize. Adică să facă în viaţă ce vrea el, nu ce vrea altcineva, asta-i important. Te trezeşti că cine ştie ce… În rest, să fie fericit”, a declarat Dan Bittman, potrivit Click.ro.

În urma zvonurilor apărute în urmă cu ceva timp, cum că fiul lui Dan Bittman ar fi fost anchetat într-un dosar privind traficul de droguri, Liliana, iubita artistului lămurește totul. Mama lui Alexandru a declarat că nu este adevărat şi că sunt doar zvonuri.

„Nu e nimic adevărat. Doamne fereşte! Mi se pare de râs să scrii aşa ceva. Pe bune… Alex? Cred că este cel mai mare noroc al meu şi cel mai bun copil din lume pe care poate să şi-l dorească o mamă. E adevărat că el poartă un nume celebru şi este foarte uşor să fii ţinţă. Dar cred că toţi trei pot fi expuşi oricând unui articol”, a mărturisit Liliana Ştefan, pentru „Răi Da Buni”.

Citește și

OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Close
Închide
  Close