Mergi direct la conținut »
Iubita lui Dan Bittman rupe tăcerea după ce s-a spus că fiul cel mare are probleme cu legea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iubita lui Dan Bittman rupe tăcerea după ce s-a spus că fiul cel mare are probleme cu legea

Iubita lui Dan Bittman rupe tăcerea după ce s-a spus că fiul cel mare are probleme cu legea

În urma zvonurilor apărute în urmă cu ceva timp, cum că fiul lui Dan Bittman ar fi fost anchetat într-un dosar privind traficul de droguri, Liliana, iubita artistului lămurește totul. Mama lui Alexandru a declarat că nu este adevărat şi că sunt doar zvonuri.

„Nu e nimic adevărat. Doamne fereşte! Mi se pare de râs să scrii aşa ceva. Pe bune… Alex? Cred că este cel mai mare noroc al meu şi cel mai bun copil din lume pe care poate să şi-l dorească o mamă. E adevărat că el poartă un nume celebru şi este foarte uşor să fii ţinţă. Dar cred că toţi trei pot fi expuşi oricând unui articol”, a mărturisit Liliana Ştefan, pentru „Răi Da Buni”.

„Este un copil care munceşte toată vara, de dimineaţă până seara stă acolo, îşi câştigă banii singur, îşi transpiră sufletul acolo. Îşi face banii lui. Să vorbeşti despre un copil fără să cunoşti…”, a mai continuat iubita lui Dan Bittman.

Recent, iubita lui Dan Bittman a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Liliana are trei copii, însă reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Nu merge la sală și nu ține diete. „Nu fac sală, nu fac gimnastică, nu fac nimic. Mănânc corect și îi învăț și pe copii să o facă. Mai greu e cu Dan care mănâncă de toate”, a spus Liliana.

Citește și

Imagini sfâșietoare cu Cornel Constantiniu, la Teatrul Național. Temișan a coborât de pe scenă pentru a-i șterge lacrimile

 

Close
Închide
  Close