Mergi direct la conținut »
Sfatul pe care Vasile Muraru îl are pentru Alexandru Arșinel. A fost mai mult decât categoric cu partenerul regretatei Stela Popescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sfatul pe care Vasile Muraru îl are pentru Alexandru Arșinel. A fost mai mult decât categoric cu partenerul regretatei Stela Popescu

Sfatul pe care Vasile Muraru îl are pentru Alexandru Arșinel. A fost mai mult decât categoric cu partenerul regretatei Stela Popescu

Actorul Vasile Muraru a transmis un mesaj pentru colegul său de breaslă, Alexandru Arșinel, pe care îl îndeamnă să-și revină rapid după dispariția Stelei Popescu.

De Dana Aramă,

Actorul de comedie Vasile Muraru a fost prezent, alături de colegi de breaslă, la înmormântarea celebrei vedete Stela Popescu.

După înmormântare, Vasile Muraru a avut un mesaj pentru Alexandru Arșinel, bunul prieten și partener de scenă al regretatei Stela Popescu.

Acesta l-a îndemnat pe Alexandru Arșinel să încerce să-și revină după pierderea celei care a fost marea doamnă a comediei românești.

„Depindem toţi de o putere. Mulţumesc tuturor şi Bisericii pentru tot.

Alexandru Arşinel trebuie să se remonteze, trebuie să treacă la treabă, că a trecut prin atâtea încercări”, a declarat pentru Antena Stars Vasile Moraru.

Stela Popescu s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, acolo unde mii de oameni, de la vedete la oameni obișnuiți au venit să-i aducă un ultim omagiu. Stela Popescu, care a avut o pensie infimă, a fost căsătorită de două ori, cu Dan Puican și Puiu Maximilian. Aceasta a fost înmormântată la Cernica, duminică, 26 noiembrie 2017, alături de cel de-al doilea partener de viață, Puiu Maximilian, care a fost marea ei dragoste.


Citește și: Mesajul înregistrat de Stela Popescu pe care urma să-l asculte o țară întreagă. Peste doar câteva zile | VIDEO


 

Close
Închide
  Close