Mergi direct la conținut »
Și-a câștigat postul și prin concurs! Vasile Muraru este noul director al teatrului Constantin Tănase
Entertainment Libertatea > Entertainment > Și-a câștigat postul și prin concurs! Vasile Muraru este noul director al teatrului Constantin Tănase

Și-a câștigat postul și prin concurs! Vasile Muraru este noul director al teatrului Constantin Tănase

După ce a deținut interimatul timp de șase luni de zile, după retragerea lui Alexandru Arșinel, Vasile Muraru a reușit să obțină, prin concurs, șefia teatrului la care lucrează.

De Ana Maria Păsat,

La sfârșitiul lui noiembrie 2018, Alexandru Arșinel își anunța retragerea din conducerea Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, motivând că a sosit vremea să lase instituția pe mâna unui director mai tânăr.

Timp de șase luni, interimatul a fost preluat de colegul său, Vasile Muraru, care s-a ocupat, în parallel, și de spectacolele teatrului, dar și de bunul mers al acestuia.

Ei bine, zilele trecute, actorul a reușit să câștige, prin concurs, postul pentru care a candidat, oficial. Deși bucuros pentru rezultatul obținut, modest din fire, Muraru nu a făcut mare tam-tam pe marginea acestei numiri și nici nu a sărbătorit, în vreun fel, reușita sa, puțini fiind cei care știu că acesta este noul manager al teatrului.

CITEȘTE ȘI:

OPINIE/ PAH, despre cum poate președintele să schimbe guvernul după europarlamentare

Close
Închide
  Close