Mergi direct la conținut »
ŞOC ÎN INDIA! Starul bollywoodian Salman Khan RISCĂ 10 ani de ÎNCHISOARE, după ce a OMORÂT UN BĂRBAT
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ŞOC ÎN INDIA! Starul bollywoodian Salman Khan RISCĂ 10 ani de ÎNCHISOARE, după ce a OMORÂT UN BĂRBAT

ŞOC ÎN INDIA! Starul bollywoodian Salman Khan RISCĂ 10 ani de ÎNCHISOARE, după ce a OMORÂT UN BĂRBAT

Un tribunal din India a decis că Salman Khan trebuie să fie pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, după ce, în urmă cu zece ani, acesta a lovit mortal cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului.

De Geo Berciu,

În septembrie 2002, starul a intrat cu maşina într-o brutărie din Mumbai şi a lovit cinci persoane care dormeau pe stradă, una dintre acestea murind, potrivit Mediafax.

Până la decizia de vineri a tribunalului, actorul era judecat sub o acuzaţie mai puţin gravă, aceea de omor prin neglijenţă. Actorul, care neagă acuzaţiile şi spune că va face apel, riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi admiraţi actori de la Bollywood, Salman Khan este, în acelaşi timp, considerat „băiatul rău” al cinematogarfiei indiene. Este de aşteptat ca acest proces să îi afecteze cariera, care a cunoscut un avânt în ultimii ani.

În 2006, Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a vânat o căprioară dintr-o specie protejată, dar a fost eliberat pe cauţiune, după ce a petrecut mai puţin de o săptămână după gratii.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close