A luat contact de mic copil cu lumea modei si cu actoria, aparand in diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes si Who’s the Boss. Filmul sau de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.
Filmografie

Fast and Furious 6 (2013)-Brian O’Conner
Fast Five (2011)-Brian O’Conner
Fast and Furious 4 (2009)-Brian O’Conner
The Death and Life of Bobby Z (2007) – Tim Kearney
Minus 25 grade (2006) – Gerry Shepherd
Schimb de prizonieri (2006) – Tim Kearney
Running Scared (2006) – Joey Gazelle
Adancul albastru (2005) – Jared
Intre focuri (2005) – Joey Gazelle
Craciun (2004) – Mike
Mai furios, mai iute (2003) – Brian O’Conner
Prizonierii Timpului (2003) – Chris Hughes
Furios si iute (2001) – Brian Earl Spilner / Brian O’Conner
Furios si iute (2009) – Brian O’Conner
Gluma mortala (2001) – Lewis Thomas
Societatea secreta (2000) – Caleb Mandrake
O fata minunata (1999) – Dean Sampson
Invingatorii (1999) – Lance Harbour
Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
Pleasantville (1998) – Skip Martin
Fratii Deedle (1998) – Phil Deedle
Pasaport spre închisoare (1999) – Jason
Programmed to Kill (1987) – Jason
(sursa wikipedia.org)

VIDEO Momente șocante după golul Ungariei. Jurnalistă luată cu fulgi cu tot, imaginile zilei la EURO
PARTENERI - GSP.RO
VIDEO Momente șocante după golul Ungariei. Jurnalistă luată cu fulgi cu tot, imaginile zilei la EURO
BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună
Playtech.ro
BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună
A murit pilotul Adrian Cernea, fost campion național la off-road. Mașina lui a fost luată de apele unui pârâu, la concursul Dacii Liberi
Observatornews.ro
A murit pilotul Adrian Cernea, fost campion național la off-road. Mașina lui a fost luată de apele unui pârâu, la concursul Dacii Liberi
Horoscop 20 iunie 2021. Fecioarele trebuie să fie deschise la ceea ce au de spus partenerii de cuplu
HOROSCOP
Horoscop 20 iunie 2021. Fecioarele trebuie să fie deschise la ceea ce au de spus partenerii de cuplu
Un polițist din Botoșani a dus cu mașina poliției un șofer care nu avea cash la el să scoată bani de la bancomat pentru șpagă
Știrileprotv.ro
Un polițist din Botoșani a dus cu mașina poliției un șofer care nu avea cash la el să scoată bani de la bancomat pentru șpagă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)