Mergi direct la conținut »
FOTO | Sophia Loren, apariție spectaculoasă la 84 de ani Galerie foto
7imagini

Sophia Loren a participat, sâmbătă, la ceremonia fastuoasă de numire a vasului de croazieră de lux MSC Belissima, la terminalul City Cruise din Southampton, Marea Britanie. 

De Andreea Radu,

Actrița italiană, în vârstă de 84 de ani, și-a făcut apariția într-o rochie sofisticată, de culoarea fildeșului, cu un decolteu adânc pe care erau aplicate mărgele argintii și o floare albă, potrivit Daily Mail.

Sophia Loren a adăugat și mai multă strălucire purtând un lănțișor de argint cu cruce și un colier de aur și argint încrustat cu pietre prețioase.

Starul de cinema s-a aflat la bordul navei de croazieră pentru a boteza vasul, preluând și sarcina tradițională de a tăia panglica roșie. MSC Belissima este cea mai mare navă de croazieră care a fost numită vreodată în Southampton.

În cele șase decenii de cinema, Sophia Loren a jucat în aproape 100 de filme, lucrând îndeaproape cu marii regizori ai vremii, de la Vittorio de Sica, George Cukor, Charlie Chaplin, Mario Monicelli și Ettore Scola la Robert Altman.

Ea a fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi, fiind numită Marilyn Monroe în variantă brunetă.


Povestea femeii care vrea să devină primar, după ce a fost condamnată la 30 de ani de închisoare pentru o crimă


 

Close
Închide
  Close