Mergi direct la conținut »
Soții Pastramă s-au dus la doctor imediat după nuntă. "La ora 7:00 am terminat petrecerea și la 8:00 am fost deja la investigații"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soții Pastramă s-au dus la doctor imediat după nuntă. "La ora 7:00 am terminat petrecerea și la 8:00 am fost deja la investigații"

Soții Pastramă s-au dus la doctor imediat după nuntă. „La ora 7:00 am terminat petrecerea și la 8:00 am fost deja la investigații”

Imediat după ce au încheiat petrecerea de nuntă, Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, au mers la doctor. Cei doi au fost la medicpentru a face tratamente premergătoare unei sarcini asistate medical.

De Dana Aramă,

„Vrem să facem o sarcină asistată și astăzi, deși a fost cam peste mână, fiindcă la ora 7:00 am terminat petrecerea și la 8:00 am fost deja la investigații. Ni s-a recoltat sânge, iar la 12:30 – 13:00 am avut amândoi o procedură pentru sarcina asta asistată. În momentul de față nu sunt însărcinată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu… într-o săptămână, peste o lună, să vedem, cum vrea Dumnezeu”, a spus Brigitte Sfăt la emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

Prețul gloriei. În sport, banii și performanța vin la pachet cu suferința: scolioză, Parkinson, fracturi, rupturi și bătături

Close
Închide
  Close