MENIU CAUTĂ

Soțul cântăreței Cristina Bălan, șocat de ce a văzut într-o intersecție la Piața Iancului. „Și-a pus viața în pericol pentru 50 de bani”

Distribuie

Gabriel Bălan, partenerul de viață al cântăreței Cristina Bălan, a fost uimit de cea văzut miercuri dimineață într-o intersecție din Piața Iancului din Capitală.

Gabriel Bălan a povestit că o bâtrânică și-a pus viața în pericol ca să ia o monedă de 50 de bani pe care o văzuse pe jos.

„Dimineață, intersecție Piața Iancului, oră de vârf. Vă imaginați tabloul. Abia se făcuse verde pentru mașini. O doamnă, undeva spre 70 ani, după ce abia-abia travesase, practic „s-a aruncat” înapoi pe trecere, deși mașinile se mișcau deja, pentru că, undeva pe zebră, văzuse o monedă de 50 bani.

Și-a pus viața în pericol pentru 50 bani. cinci-zeci-de-f…..g-bani……

Acum vreo două zile, cu Cristina și picii în mașină, ascultam Itsy Bitsy FM. Întrebarea emisiunii respective, „Cum ar arăta lumea perfectă pentru tine?” (nu mai știu exact formularea, dar asta era esența)

O mulțime de kindărei, diverse vârste, implicit diverse opinii. Răspunsul unei fetițe de aproape 6 ani, însă, îmi tot revine în minte ca un ecou.

„…aș vrea să nu mai existe tristețea””, a notat Gabriel Bălan în mediul virtual.

Cristina Bălan, în vârstă de 37 de ani, este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan este câștigătoarea de la Vocea României din anul 2015. Din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.

Citește și: Când lasă racheta, ia în mână pensula. Ce pasiuni are tenismena Alexandra Dulgheru (locul 159 WTA)

 

Citește mai multe despre cristina balan pe Libertatea.

Comentarii